Moj račun
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Linije

Puralys

V linijo Puralys so združeni vrhunski izdelki za ohranjanje naravne vlažnosti v koži. Z njimi se otresete leska in si nadenete pravi sijaj. Ker se vse ženske želijo počutiti lepe od jutra do večera in imeti popolno polt brez leska in brez madežev, je Chlorys razvil linijo Puralys, linijo za nego kože z gorskimi rastlinami kot sta alpski vrbovec in divja vijolica. Združili so ju z alpsko vrtnico in njenimi zaščitnimi lastnostmi. Chlorys ponuja izjemno formulo, ki obvladuje nastajanje sebuma, očisti kožo, obnovi njen sijaj in ji pusti mat izgled. Izdelki za nego kože linije Puralys so s svojimi svežimi dišavami bele frezije in limoninega cveta idealna rešitev za kombinirano do mastno kožo, da ji zagotovijo jasno, mat polt.

Linija Puralys nudi vaši koži vrhunske izdelke za ohranjanje naravne vlažnosti v koži z naslednjimi glavnimi aktivatorji:

  • Alpski vrbovec – Bogat z mineralnimi snovmi, z lastnostmi ki uravnovešajo in pomirjajo, zaradi katerih je idealna rešitev za kombinirano do mastno kožo. Vidno pomaga pri uravnavanju nastanka sebuma.
  • Alpska vrtnica – Ta dragocena rastlina je dolgoročni zaveznik vaše kože, saj ima močne revitalizacijske lastnosti, s katerimi se učinkovito spopada proti staranju in ščiti kožo pred vsakodnevnim stresom.
  • Divja vijolica – Obogatena s saponini, vitamini A, C in E ter tanini, je divja vijolica zaveznica mastne kože. Lastnosti taninov je nepropustnost, ti zavirajo izločanje lojnic v mastni koži, medtem ko imajo vitamini antioksidativne lastnosti, ki pospešujejo neposredno delovanje divje vijolice na koži, predvsem tako, da je ne izsuši.
  • Vitamina B3 in cink.
  • Bela glina v prahu.
  • Oligosaharidi.

Puralys

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.