Moj račun
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Linije

Rosee de diamant

Linija Rosee de diamant ima naravne aktivne sestavine za sijočo polt. Tako kot gube je tudi jasnost kože znak staranja. Tanka, neenakomerna polt in pigmentne lise so znaki prezgodnjega staranja kože. Da bi vam zagotovili enakomerno in sijočo mladostno polt, je Chlorys razvil linijo  Rosee de Diamant, linijo izjemnih izdelkov za nego kože, ki vsebujejo diamantni prašek. Ta linija za posvetlitev uporablja edinstveno sinergijo mineralnih in rastlinskih sestavin. V kombinaciji z antioksidacijskimi lastnostmi vitaminov, svetlitvenimi lastnostmi japonske marelice in zaščitnimi lastnostmi alpske vrtnice, izdelki za nego kože linije Rosee de Diamant delujejo neposredno in naredijo vašo polt sijočo. Linije so gladke, koža pa je svetla in jasna kot diamant. Linija Rosee de diamant nudi vaši koži najbolj popolno nego z naslednjimi glavnimi aktivatorji:

  • Diamantni delci – So odlični odsevniki svetlobe. Ugnezdijo se v vaše gube in vidno zmanjšajo njihovo globino. Piling lastnosti diamantnih delcev izboljšajo sijaj vaše kože ter obnovijo njeno prvotno čistost.
  • Alpska vrtnica – Ta dragocena rastlina je dolgoročni zaveznik vaše kože, saj ima močne revitalizacijske lastnosti, s katerimi se učinkovito spopada proti staranju in ščiti kožo pred vsakodnevnim stresom.
  • Biotehnološki rastlinski kompleks – Rastlinski kompleks, ki vsebuje dlakavi mrkač (Bidens pilosa), japonsko marelico in alpsko vrtnico. Dlakavi mrkač zagotavlja koncentrat hranil, posveti in osveži vašo polt, zmanjšuje zgodnje gube in izboljšuje elastičnost kože. Japonska marelica in alpska vrtnica  pa s svojimi zaščitnimi lastnostmi ščitita kožo pred neugodnimi zunanjimi dejavniki, ki so sinonim za prezgodnje staranje kože.
  • Vitamina C in E.

Rosee de diamant

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.