Moj račun
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.
Linije

Rosylife

Linija Rosylife na novo definira najdeno mladost. Linijo pooseblja izvirna kombinacija učinkovitih sestavin, ki izhajajo iz najnovejših raziskav Chlorys-a za ciljno delovanje proti gubam. Linija visokotehnološke nege kože Rosylife ima resničen učinek zategovanja: sprosti kožno mikro napetost, kožo varuje pred zunanjimi dejavniki povezanimi z okoljem in stresom, zmanjšuje izrazne gube in ščiti kožo.

Serum Rosylife je posebno močan serum. Formuliran z vitaminom C, matično celico alpske vrtnice, ki se bori proti oksidativnemu stresu in foto-induciranemu staranju kože - kot tudi peptidnemu kompleksu, ki stimulira fibroblaste in pomaga pri glajenju in zmanjševanju drobnih linij. Z mehkimi cvetličnimi notami so izdelki za nego kože Rosylife idealni za vse, ki so starejši od 35 let. Izdelki so visoko učinkoviti, kožo ohranjajo napeto, voljno in čvrsto. Linija Rosylife nudi vaši koži peptidni kompleks združen z močjo vitamina C in B3 ter z naslednjimi glavnimi aktivatorji:

  • Peptid »kačjega strupa« - Ta peptid zmanjšuje krčenje mišic (z vezavo na receptor za beljakovine). Ima lastnosti glajenja in deluje na izrazne gube. Peptid »kačjega strupa« povzroči učinek zategovanja in bistveno zmanjšuje globino gub.
  • Kompleks visokotehnoloških peptidov – Po najnovejših Chlorys-ovih raziskavah, ta peptidni kompleks deluje na mehanizem, ki povzroča nastanek gub. Spodbuja sproščanje kože in zmanjšuje izrazne gube.
  • Alpska vrtnica – Ta dragocena rastlina je dolgoročni zaveznik vaše kože, saj ima močne revitalizacijske lastnosti, s katerimi se učinkovito spopada proti staranju in ščiti kožo pred vsakodnevnim stresom.
  • Vitamina C in B3 – Najnovejše generacije vitaminov C in B3 navlažijo in zaščitijo kožo. Z večjo aktivnostjo kot čisti vitamini, jih koža bolje absorbira in nudijo višjo stopnjo zaščite, medtem ko kožo posvetlijo.
  • Izvleček zelenih alg.
  • Hialuronska kislina.
  • Kofein.
  • Encimski kompleks.

Rosylife

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.