Moj račun
KošaricaKošarica: (0)

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Chlorys Slovenija

Chlorys Slovenija

Ponudba v naši spletni trgovini www.chlorys.si je namenjena vsem, ki jih zanima vrhunska organska kozmetika za nego obraza. Ker smo ekskluzivni zastopniki švicarske vrhunske organske kozmetike Chlorys iz Ženeve, predstavljamo vseh šest linij izdelkov in sicer: Edeleis, Rosylife, Lifteor, Rosee de diamant, Puralys in Cleansing. V naši ponudbi so tako dnevne kreme, nočne kreme, serumi, geli za predel okrog oči ter izdelki za čiščenje kože obraza. Naši izdelki so namenjeni vsem, ki imajo težave s suho kožo, mastno kožo ali imajo normalno kožo.

Izdelki za nego obraza vsebujejo edinstvene učinkovine in so navdahnjeni z alpsko vrtnico, ki ima močne revitalizacijske sposobnosti. Njena mladostnost je združena s senzoričnim in dišavnim potovanjem, da ponudi največ nežnosti in užitka. Izdelki Chlorys prebudijo harmonijo in mladostnost skrito v vsaki ženski. 

Izdelki Chlorys ne vsebujejo parabenov, sulfatov, mineralnih olj, formaldehida, retinil palmitata in drugih škodljivih snovi. Prav tako niso testirani na živalih.

  • KAKOVOSTNE
   SESTAVINE

   Izdelki Chlorys ne vsebujejo parabenov, sulfatov, mineralnih olj, formaldehida in drugih škodljivih snovi.

  • BREZPLAČNA
   DOSTAVA

   Ko je v košarici vsaj 50,00 € nakupa, vam paket dostavimo brezplačno kamorkoli v Slovenijo.

  • INDIVIDUALNO
   SVETOVANJE

   Vsakemu posamezniku se posvetimo 100%. Pišite nam in z veseljem vam bomo svetovali.