Hitro Domačih Dostave Hišnih Mačk hišico Condo Multi-Raven Mačka Igrače Praskanje Post za Mačke Lesa Plezanje Drevo Mačka Drevo Stolpi

Nov izdelek

€14.53

€18.16

-19 %

Na zalogi

Oznake:

pletene igrače za hišne živali, mačka drevo, mačka za igrače, mačja igrača, vezi hišni ljubljenčki, mačka scratcher, plovila lesa, mačka strgalo, postelja mačka, pes igrača za

Hitro Domačih Dostave Hišnih Mačk hišico Condo Multi-Raven Mačka Igrače Praskanje Post za Mačke Lesa Plezanje Drevo Mačka Drevo Stolpi

Znamka:PAWZ Cesti

Tip:Mačka Drevo;Mačka pohištvo

Funkcija:

1.Multi-funkcijski mačka igrača---to vključujejo avto praskanje po pošti,cat hiša,mačka viseči mreži,mačka žogo igrača

2.Kot nalašč za brušenje nevihte,zaščito pohištva,spanje

Vnesite 1---AMT0042

Tip 2---AMT0012

Tip 3---AMT0051

Tip 3---AMT0052GY

Tip 4---

Tip 6---AMT0043GY

Vnesite 7---AMT0005GY

Vnesite 8---AMT0044

Tip 9---AMT0032

V tujini skladišča dostave navodila :

1. Postavke, poslana iz skladišča v Evropi so na voljo naslednje države: Združeno Kraljestvo, Francija, Italija, Avstrija, Nizozemska, Belgija, Luksemburg, Poljska, Irska, češka Rep., Danska, Madžarska, Slovaška, Slovenija, Švedska, Portugalska, Latvija, Estonija, Litva, Finska, Španija, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Grčija.

Če ne najdete vaše države, v zgornjem seznamu, se obrnite na nas.Nekaj drugih državah so na voljo tudi za dostavo.

2. O evidenci:

a.Ker je element, ki je poslana iz skladišča v tujini, pravi popis ni vedno posodobitev v času.To pomeni, da včasih izdelka, ki ste jih naročili, je že razprodan.V taki situaciji lahko naročilo prekliče ali pa sprejme nadomestni prostovoljno.Če želite preklicati naročilo, prosimo, izberite razlog za "druge".Hvala.

b.Običajno je obnova obdobju je približno 10-45 dni.Če ste pripravljeni čakati, prosim, postavite red in podaljša čas obdelave ustrezno.Bomo dali prednost vaše naročilo, ko postavka je na zalogi znova.

3. O kurirja stroški:

a.Ne bomo zaračunali kurirja stroškov, če je domače dostave, razen nekatere oddaljene povezan otokih .

b.Morate plačati kurirja stroškov, če je skladišče, ki je ne nahaja v vaši državi.

c.Ker smo dobili nekaj bi pa zip kodo nimajo dostavno službo,je naše stranke, ki niso prijetne,in ne želijo izbrati pravi razlog za preklic.Ko boste našli ne, ne moreš ga kupiti ,prosimo, obrnite na nas, da preverite, če vaš zip kodo lahko podal.

4. O obdelavi čas in čas dostave:

a.Potrebujemo 1-3 dni za obdelavo vašega naročila ( pričakujejo, prazniki ).

b.Čas dostave je približno 5-15 delovnih dni. (RU bo trajalo več dni za dobavo.prosimo, da se razumemo.)

c.Prosimo, bodite pozorni na informacije o sledenju in dostavo kartico.Včasih kurir bo pustil kartico, če niste doma, potem boste morali stopiti v stik z kurir družba sami.

5. Ne bomo odgovorni za svoje carine .In prosim, bodite pozorni, da vaš center za sporočila, vam bomo stik z vami, če obstaja kakršen koli dokument, ki je potrebna, ali če so obdavčena.

6. Prosimo, preverite, ali je element v očeh kurir.Če obstaja kakršen koli problem s paketa, vas prosimo, da fotografije za poškodovane polje in predmet naenkrat, saj dokazov.To je pomembno za uveljavitev odškodnine za vas.

Vrsta mačke
Vrste mačka drevo;arbre klepet;arranhador par gato
Material Les
Blagovna Znamka PAWZ Cesti
Velja za Mačka/Mucek
Ladja Od Francija
barve Siva/Beige
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 177cm/155cm/86cm
Številka Modela AMT0042/AMT0005/AMT0012/AMT0051/AMT0044/AMT0043

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni