T9000 Prozorno Lepilo, večnamensko Lepilo za Lepljenje, ki je Primerna za Mobilni Telefon Stekla Leseni Nakit, Papir, Keramika Les NK

Nov izdelek

€3.43

€4.57

-24 %

Na zalogi

Oznake:

lepilo super, stojala za nakit, nk čevelj, lepilo t9000, ice box nakit, 400nk, orodje multi namen, keramični decal, zaščita lesa, lepilo trenutek

T9000 Prozorno Lepilo, večnamensko Lepilo za Lepljenje, ki je Primerna za Mobilni Telefon Stekla Leseni Nakit, Papir, Keramika Les NK Opis:

Značilnosti:

1.Design: S kapalko design, se lahko odprejo po uporabi, ne bo dobil davi.omogoča majhne lepljive kapljice za fino, natančno, nadzira in ni nered aplikacije.

2.Multi Namen: Lahko trajno vez različnih materialov.primerna za mobilni telefon, nakit, elektronske komponente, igrače, kovine, stekla, gume, vlaknine, papir, keramika, les, tkanine, tekstilne, najlon, pvc, usnja in drugih materialov.

3.Odpornost na udarce: Zelo visoka elastičnost, učinkovito lepljenje s širitvijo materiala s površino, izboljšanje trajnosti, ki nosijo obremenitev strukturo.

4.Tesnjenje značilnosti: Zaprt in izoliran plina, tekočine, pretok zraka, v podvodnem okolju s plastično dolgoročno ohraniti odlično lepljenje moč.

5.Površino suho čas: 10 minut.Zmogljivost je 0,5/1.7 fl oz.

Obvestilo:

Počakajte 24 ur, da se lepilo popolnoma suho

Paket Vključuje:

1 x Lepilo Lepilo

Blagovna Znamka FangNymph
Številka Modela Lepilo lepilo
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni