Original Dash polnilec za hitro polnjenje za OnePlus 5 6 6T 3 5T 2 3T

Nov izdelek

€10.60

Na zalogi

Oznake:

industrijska polnilnik usb, polnilnik warp, polnilnik oneplus, polnilnik telefona, osnove zaračuna 30 žice, Polnilnik, oneplus polnilnik warp, hitro charg 4, oneplus 3t baterije, oneplus warp 30 avto brezplačno

Dash Brezplačno je razvoj VOOC obremenitev sistema, ki je bila že uporabljena za vaš brat, Nasprotnega, v terminalov, kot so Nasprotnega R7s, in ki so več kot zadovoljive rezultate.

Po OnePlus, s to tehnologijo lahko zaračuna 60% terminal v samo 30 minut (ni slabo s svojo 3.000 mAh), vendar je hitro polnjenje bi še vedno dela, ne glede na to, kaj delaš z njim.

Običajno je težava bi bila, če gledate YouTube video ali igranje naslov, ki odtoki baterije, terminal lahko postaneš zelo segreva.

Na OnePlus mislili so, da ti ljudje, in zagotoviti, da se to ne bo zgodilo, ker njihovo hitro obremenitev deluje tako, da poveča intenzivnost namesto povečanje napetosti, ki bi ne ustvarjajo toliko toplote.

S to tehnologijo, kot sem rekel, intenzivnost je povečala namesto napetosti, zaradi česar je bolj tekoče, ne da bi dobili tako vroče na telefon.

Poleg tega za zaščito tako adapter in cabe in telefon, so namestili 5 varnostne ukrepe, da prepreči kakršno koli težave z vseh elementov.

Uživali Dash Brezplačno potrebovali boste poseben kabel in polnilec, ki bo prišel s terminala

Max. Izhodna Moč Drugo
GaN No
Certifikat Kakovosti ce
Poreklo ES(Izvora)
Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov Drugo
Izhodni Vmesnik USB

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni