Igra se sklada Z Melb (samo za Kinect) (Xbox 360) (Eng), ki se uporabljajo

Nov izdelek

€5.56

Na zalogi

Oznake:

palčko xbox360, kinect senzor, playstat, xbox kinect one s, gamepad xbox360, Xbox 360, xbox kinect, igra xbox, nadzor xbox360, xbox

Get fit z Mel B -igra za tiste, ki želijo, da črpalka svoje sliko, ne da bi zapustili dom.To je mogoče storiti s to igro, za periferijo "kinekt".In, da bi vam v tem pomagali bodo nekdanja pevka iz Spice Girl Mel B (ime in priimek-Melanie Brown).Nastavite svoje cilje, opravljanje vaj pod vodstvom privlačno vodi in doseči rezultat skupaj!Vaš osebni fitnes trener

Melanie Brown vam želi pomagati priti v formi!Za ta namen je bila ustanovljena igro get fit z Mel B. senzor "kinekt" sistem Xbox 360 natančno sledi vaši gibi, da jih prenese na svetu igre.Imate samo, da sledite načrta in nastavite sami dosegljive cilje, da bi obliki.

Značilnosti:

Izberite, kadar je za študij.V igri je priložnost, da izberejo kraj, fitnes.To je lahko centralnem Parku v New Yorku, Maldivi ali katere koli druge lokacije.Fitnes vam bo veliko bolj zabavno, če je lokacijo na ozadju, ki privlači vas osebno.

Nastavite cilj za sebe.Obremenitev lahko razdelimo v kategorije, glede na ciljno.Tako lahko osredotoči na zdravje (pomeni, da hujšanje) ali nastavite svoj cilj (za primer, da bi dosegli določeno maso do določenega datuma).Naprej, boste morali začeti usposabljanja, v glavnem meniju, ki bo trajala 30 minut in na dolgi rok bo pripeljala do cilja.

Sledite dieti.Da pridejo v formi, prav tako je treba pravilno jesti!Med načrt, igre vam bo povedal, kaj hrane, in kaj prehrane je treba upoštevati.Za dosego želenega rezultata, vam svetujemo, da upoštevajo priporočila za virtualni trener.

Blagovna Znamka NOBEN

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni