Tekoči Trak Izolacija Visoke Temperature Toplote Trakom, Toplotna Izolacija, Zaščitni Trak Samolepilni Izolacijski Lepilni Trak, Odbor Za Varstvo

Nov izdelek

€5.34

€5.40

-1 %

Na zalogi

Oznake:

visoke temperature prenos toplote trak, trak toplotne, jasno, tekoče električni trak, aluminijasto folijo, trak, toplotno izolacijo hrupa, toplotno prevodne trak 15, tekoči lateks, vape, tanko izolacijski trak, led toplotno odporen trak

× Toplote-shrinkable cevi: enostaven za starost, slabo zaprti in nepremočljiva, in ne močan.

× Električni trak: enostavno za oksidacijo, lepljive in omejeni pri uporabi.

√√√ Tekoči Trak Izolacija: Izolacija in tesnjenje, vzdržljiv in močan, odporen na vodo in vlago,-dokazilo, primerna za lepljenje različnih elektronskih komponent.Vam popolnoma novo izkušnjo.

Zaradi logističnih razlogov, smo se prodajajo samo 30 ml tekočine izolacijski trak, ni druge obseg trak na prodajo.Če želite, lahko kupite več trakovi, kupite, več prihranite več .Glavne Značilnosti

【IZOLACIJA IN TESNJENJE】 tekočim trakom, ki je močnejši tesnjenje predstava, ki ohranja žice v izolirana država, ki preprečuje prepuščanje in ščiti osebne varnosti.

【TRAJNO IN VISOKO ŽILAVOST】 V primeru enake zmogljivosti, izolacijske lepilo v tekoči obliki, je bolj trajen.V tekoči obliki, je enostavno, da se raztezajo in da je bolje shareability.

【ENOSTAVEN ZA UPORABO】 ni nobene potrebe, da izrežete ali prilepite, velja samo tekoče lepilo na mesto, ki jo je treba popraviti, in nato pustite, za štiri ure za dokončanje popravila.

【ŠIROKO PALETO UPORABE】 Tako majhno steklenico lepila, ki se lahko uporabljajo za različne naloge, kot so žice, lepljenje, niti o določitvi vezja, polprevodniški materiali, napeljave avtomobila, in vezje za dekoracijo.

【BREZ POSLABŠANJA IN NE OKSIDACIJE】 izolacijske lepilo, ki pokriva površino predmeta ni enostavno za oksidacijo in poslabša, tako da ne bo treba za kritje lepilo večkrat. 【UPORABLJA V CELOTNEM LETU】 izolacijske lepilo, ki je odporno na visoke in nizke temperature, in delovna temperatura je med -30℃ in 300℃, ki se lahko prilagodijo večini delovnih okoljih.Uporaba Scenarijev, ki se Uporabljajo v vezavo elektronskih komponent, električna oprema, zapiranje polprevodniških materialov, električni grelniki, elektronski števci, itd.

Z Uporabo Metode

Specifikacije za Materiale, Lepilo Lepila barva Črna, bela Velikosti 13 × 8 × 9 cm / 5.1 × 3.1 × 3.5 cm Zmogljivost 30ML Rok trajanja Neodprte za 2 leti Vsebina Paketa Tekoči Trak Izolacija × 1 Opombe

1. Za najboljše rezultate, prosimo, izogibajte se neposredni sončni svetlobi, visoki vlažnosti ali vetrovno okolje. 2. Prosimo, da v skladu z lokalno elektro predpisov, ko popravljanje električnih naprav.

3. Odklopite napajanje pred prijavo

4. Poskrbite, da je površina čista in suha.

5. Zaviti tekoči trak okoli povezavo ali vzdrževanje območje, ki v celoti zajema popravilo območje za doseganje zraka in vode in zaprtost.

6. Tam bi moral biti vsaj 10 minut med dve pismi, in zato je priporočljivo, da imajo vsaj 2 plasti.

7. Prosimo, počakajte najmanj štiri ure za sušenje pred uporabo.

8. Preden obnovite na napajanje, naj tekočine električni trak popolnoma suha.

Trak Tip Maskirni Trak
Številka Modela Nova
Vrsta Trak
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni