25pcs Osebno venec Poročni Konfeti Stožci Papirja po Meri Monogram venčni riž korist sladkarije stožci rojstni kokice stožci

Nov izdelek

€12.41

€14.11

-12 %

Na zalogi

Oznake:

vrata venec, moški cone, papir poročni konfeti stožci, decoupag papirja, konfeti machin, črna konfeti papirja, venec vrata velikonočni, krog poročni konfeti, konfeti papirja, zajec venec

Naš prvotni zaljubljenci Posamezniku z vašega imena in datuma poroke, ki je na voljo na Kraft ali belo in smetana kladivo papirja.

Prosimo, sporočite nam vaše ime in datum, če je poroka na blagajni in bomo to potrdi z vami, ko je vaše naročilo je bilo dano, hvala.

Naše stožci so ročno izdelani iz smetane ali beli glasno papirja.Narejeni so iz približno 15 cm kvadrat papirja.

Storži so nedokončane, in bi jih bilo treba storiti sami.To je enostavno, da roll njih.

Obstajajo tri možnosti, da bi:

Možnost 1: samo stožci

Možnost 2:stožci z confettis,bomo dal 5g na paket, da se ujemajo z enim cone, tako da je 25packs za 25cones na veliko

Možnost 3:stožci z listov,bomo dal 50pcs na paket, da se ujemajo z enim cone, tako da je 25packs za 25cones na veliko

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kako naročiti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Prosimo, vključujejo naslednje podatke Ugotavlja, Da Prodajalec na blagajni:**

1. Izberite količino, ki jo želite ob naročilu.če želite, da so nekatere confettis ali cvetnih listov, pls pustite barv v prodajalec upoštevajte, kot tudi.Sprejemamo mix 5 barv na največ za eno veliko.

2.Imena ALI DATUM ALI kratko besedilo

Če ne veste, kako zapustiti sporočil v prodajalec upoštevajte, lahko postavite neposredno in po plačilu, pošljite sporočila neposredno na nas.

Vas prosimo, da mi sporočite, če kupujete v snop kot nudimo količinske popuste.Bomo dal približno 5 g confettis na paket, tako da lahko izpolnite v enem cone in o 50pcs od cvetnih listov na paket.

Dragi prijatelj, vse je na zalogi.Če želite, lahko postavite neposredno.Pri naročanju, pls pustite besedilo, vključno z barvo, ki jo želite v prodajalec obvestilo ali sporočilo nam po naročilu.Če imate kakršna koli vprašanja, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate.Imamo lastno oblačila tovarni.Smo lahko po meri drugih jezikih, namesto angleškem jeziku, če vam je všeč.Če morate po meri obleke ali logotip.Pls vas prosimo, da nas kontaktirate za klepet na spletu ali sporočila nas.Vam bomo odgovorili asap.

Številka Modela 2112
Material Karton
Priložnosti Krst & Krst
Blagovna Znamka PARARTDIY
vzorec Živali

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Sorodni